fbpx
Skip to content

Kedvezményezett neve: Kun-Produktinvest Kft.
Projekt címe: Gépparkbővítés a Kun-Produktinvest Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 12 000 000 Ft.
Támogatás mértéke (%-ban): 63,6706%

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt keretében megvásárolt berendezésekkel a mélyépítési tevékenységet kívánjuk erősíteni. A későbbiek folyamán további gépeket kívánunk beszerezni, úgy mint forgókotrók, rakódók és ezeket kiszolgáló gépek és eszközök. Célunk, hogy akár országos lefedettségű munkákat is be tudjunk vállalni.

A fejlesztés megvalósításához rendelkezünk megfelelő humán- és tárgyi erőforrásokkal. Több munkatársunk rendelkezik a gépek használatához szükséges megfelelő szakértelemmel, továbbá a gépek tárolása is megoldott.

Az évek alatt igyekeztünk csökkenteni függőségünket a külső partnerektől. A Kft. saját alkalmazásában van felelős műszaki vezető (közel 40 éves mérnöki tapasztalattal), illetve van egy geodétánk is, szintén több mint 40 éves tapasztalattal. Saját gépparkkal rendelkezünk, így a munkavégzéshez szükséges eszközök is rendelkezésre állnak. A mindennapi bevételeket biztosítja az elmúlt évek során kiépített régi és megbízható szállítói kör. Célunk, hogy vállalkozásunk továbbfejlődjön, bővüljön a beszállítói kör, mindezek által pedig a munkavállalói létszám, akik részére biztos megélhetést tudjunk biztosítani a jövőben is. Továbbra is a saját géppark fejlesztését tarjuk szem előtt.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.03.15
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03642

Kedvezményezett neve: Kun-Produktinvest Kft.
Projekt címe: GINOP-8.3.5-18/B AZONOSÍTÓ JELŰ MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE
Visszatérítendő hitel összege: 25 000 000 Ft.

tabla.php_page-0001
Telefonálok! +36 96 999 030