fbpx
Skip to content

Rólunk

Az SZFK Holding alapításakor egy olyan vállalat képe lebegett a szemünk előtt mely összehozza a legjobb szakembereket, a minőségi, lehetőleg hazai vagy EU-n belüli alapanyagokat és a legmodernebb technológiákat.
Több évtizedes tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a hátunk mögött büszkén állíthatjuk, hogy célunk sikerült.

Hiszünk abban, hogy az ügyfélközpontúság és a szakmaiság kéz a kézben járhat! Szakértő csapatunk mindent megtesz azért, hogy egyedi elképzeléseit életre keltsük.

Szolgáltatás palettánkon lakossági és vállalati ügyfeleink is megtalálják a számukra megfelelőt. Összeszokott csapatunk, folyamatosan képezi magát, hogy a legújabb technológiákat tudjuk alkalmazni.

Kun-Produktinvest Kft - Rólunk
Tapasztalat
Sikeres projekt
Munkatárs
Kun-Produktinvest Kft - Rólunk

Működésünk kulcspillérei

  • Minőség és biztonság

A beépített anyagok meghatározzák épületeink alap minőségét, ezért épületeinkbe csak olyan anyagokat építünk be, melyek háttere és gyártási folyamata lekövethető, és ami mögött megfelelő gyártói garancia van. Törekszünk a Magyarországon vagy Európai Unióban gyártott anyagok kizárólagos használatára. Ez ügyfeleink hosszú távú érdeke is, mivel így biztosítható a jótállás és a hosszú távú alkatrészellátás.

  • Szakmaiság

Jól összeszokott, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, kreativitást és magas színtű műszaki precizitást biztosít projektjei megvalósításához. Legfőbb feladatunknak a megbízói igényeket teljes mértékben kielégítő projektek létrehozását tartjuk. Előtérbe helyezve az értékteremtést, esztétikumot, a használhatóságot és a gazdaságosságot.

  • Fenntarthatóság

A vevőinkkel és alvállalkozóinkkal történő kapcsolat során a korrekt, megbízható üzleti viselkedést helyezzük előtérbe, annak reményében, hogy tevékenységünket hosszú évtizedekig tudjuk eredményesen folytatni.

Telefonálok! +36 96 999 030